Referenssit


Klikkaa kuvaa, niin näet työn kokonaan.

Nordic Health Sprays

Nordic Health Sprays on suomalainen perheyritys, joka tuo maahan useita palkintoja voittaneita vitamiini- ja magnesiumsuihkeita.

Alla olevassa galleriassa on joitain Nordic Health Spraysille suunnittelemiani markkinointimateriaaleja. Minulla oli ilo olla mukana suunnittelemassa myös yritysilmettä.

  

 

 

 

 

Tampereen Komediateatterille tekemiäni töitä

 

 


MCCM Medical Cosmetics Suomi

MCCM Medical Cosmetics Suomi on ammattialaiskäyttöön tarkoitettu korkealaatuinen kosmetiikkasarja, jonka päätoimipaikka on Portugalin Portossa. MCCM Medical Cosmeticsin Suomen jakelusta vastaa EmMi Cosmetics. 
Suunnittelin sarjalle oman mainosilmeen olemassa olevan logon ympärille. Mainosilmettä on tarkoitus käyttää jatkossa esimerkiksi somessa, markkinointimateriaaleissa, nettisivuilla ja katalogeissa.

Sekalainen valikoima muita työnäytteitä.

Esimerkiksi logoja, flyereita, esitteitä, julisteita…

Pirkanmaan Jätehuolto

Pirkanmaan Jätehuollolle olen suunnitellut valmiin yritysilmeen pohjalta muun muassa seuraavat työt:

Ransu ry

Ransu ry on pirkanmaalainen hyväntekeväisyysyhdistys, joka kerää varoja mm. näkövammaisten lasten ja nuorten auttamiseen.
Ransula on Ransu Karvakuonon oma lehti. Suunnittelin lehden ulkoasun ja taiton. Lehteä julkaisee Ransu ry, ja sen on tarkoitus ilmestyä jatkossa kaksi kertaa vuodessa.

Linkki Moro-lehden juttuun Ransulasta.

https://www.aamulehti.fi/moro/tervetuloa-39-vuotiaan-ransu-karvakuoron-synttareille-keskiviikkona-4-lokakuuta-koskikeskukseen-200421751/

Auno ja Mauri Riutun säätiö

Auno ja Mauri Riutun säätiön 30-vuotishistoriikkiin tein taiton ja ulkoasusuunniittelun.