Referenssit

Ilmesuunnittelu

Ilmesuunnittelu

Ilmesuunnittelu voi sisältää esimerkiksi logon suunnittelun, värimaailman, kuvamaailman ja muut mahdolliset graafiset elementit. Oman ilmeen voi suunnitella yritykselle, tapahtumalle tai vaikka kampanjalle.

Suunnittelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

HeiKakkuu logo

Logo

Logot suunnittelen aina yksilöllisesti kuvaamaan yrityksen tai yhdistyksen toimintaa. Logoista saat ensin muutaman erilaisen ehdotuksen, joista voit valita lähinnä mieleisesi. Valitsemaasi vaihtoehtoa hiotaan, kunnes olet siihen tyytyväinen. Valmiin logon toimitan aina vektorimuodossa.

Myös olemassa olevan logon vektorointi onnistuu!

Nordic health sprays markkinointimateriaalit

Markkinointimateriaalit

Erilaisten markkinointimateriaalien suunnittelu on varsinainen leipälajini. Saat minulta esimerkiksi lehtimainokset, esitteet, flyerit, julisteet, nettibannerit, messumateriaalit, käyntikortit ja myymälöiden esillepanomateriaalit.

Markkinointimateriaalit suunittelen olemassa olevan ilmeen pohjalta. Saat valmiit materiaalit aina painovalmiina. Halutessasi kilpailutan myös painot puolestasi. Huomaathan, että sisällöntuotanto ei kuulu hintaan.

Unelmahautomo nettisivut

Nettisivut

Nettisivujen suunnittelussa minulla on yhteistyökumppanina Inuit Oy:n Antti, joka huolehtii sivujen teknisestä toteutuksesta ja tarvittaessa sisällöntuotannosta minun huolehtiessa visuaalisesta ilmeestä.

Nettisivut räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi yritysilmeen mukaisesti.

Historiikki

Taittotyöt

Taittotyöt pitävät sisällään julkaisun ulkoasun suunnittelun, sivujen sommittelun, fonttien valinnan ja kuvien käsittelyn. Sivut sommitellaan ja tekstit asetellaan niin, että kokonaisuus on mahdollisimman helppolukuinen ja selkeästi hahmotettava.

Supersankarikuvitus Imatran autohuollolle

Kuvitukset

Kuvitukset teen joko käsin tai tietokoneella Adobe Illustratorilla käyttökohteesta riippuen. Kuvituksia voi käyttää esimerkiksi markkinointimateriaaleissa, kirjoissa tai nettisivuilla. Uniikit kuvitukset nostavat julkaisun uudelle tasolle!