Ilmesuunnittelu

Riversoft/ Jojoba

Riversoft on seinäjokelainen ohjelmistoyritys. Jojoba on Riversoftin ohjelmisto, joka on suunnattu erityisesti rakennus- ja siivousalan yrityksille. Jojoballa voidaan hoitaa esimerkiksi yrityksen kirjanpito, työaikaseuranta, varastonhallinta ja inventaario.
Suunnittelin Riversoftille ja Jojoballe logon, ilmeen ja nettisivujen visuaalisen ilmeen. Nettisivujen teknisestä toteutuksesta vastasi Inuit Oy

Jojoban logo
Jojoban logo
Riversoft logo
Riversoftin logo
Jojoban verkkosivu
Jojoban nettisivut

Proverkko

Proverkolle suunnittelin logon ja yritysilmeen typografioineen ja väri-ja kuvamaailmoineen. Proverkko on 2021 perustettu yritys, jonka toimialana on rakennusalan konsultointi ja infra-rakentaminen.

Proverkko logo
Proverkon logo
Proverkko mainosleiskat
Proverkon mainosleiskat
Proverkko verkkosivuleiska
Proverkon nettisivuleiska


Nordic Health Sprays

Nordic Health Sprays on suomalainen perheyritys, joka tuo maahan useita palkintoja voittaneita vitamiini- ja magnesiumsuihkeita. Nordic Health Spraysille olen suunnitellut mainosimeen lisäksi markkinointimateriaalit.

Nordic Health Sprays Rautasuusuihke markkinointimateriaalit
Nordic Health Sprays Rauta suusuihke markkinointimateriaalit
Nordic Health Sprays Multivit markkinointimateriaalit
Nordic Health Sprays Multivit markkinointimateriaalit
Nordic Health Sprays Dlux 1000 markkinointimateriaalit
Nordic Health Sprays Rauta suusuihke markkinointimateriaalit

MCCM Medical Cosmetics

MCCM Medical Cosmetics Suomi on ammattialaiskäyttöön tarkoitettu korkealaatuinen kosmetiikkasarja, jonka päätoimipaikka on Portugalin Portossa. MCCM Medical Cosmeticsin Suomen jakelusta vastaa EmMi Cosmetics. 
Suunnittelin sarjalle oman mainosilmeen olemassa olevan logon ympärille. Mainosilmettä on tarkoitus käyttää jatkossa esimerkiksi somessa, markkinointimateriaaleissa, nettisivuilla ja katalogeissa.

Mccm mainos
Tässä roiskeet tuovat elävyytä.
Toinen mainos. Tässä on ajatuksena tuoda tuote keskiöön.